Dvojni spiralni zamrzovalnik

Dvojni spiralni zamrzovalnik

Nizkonapetostni spiralni zamrzovalnik z dvojnimi bobni proizvajalca Square Technology je primeren za posamezno hitro zamrznjeno granulirano in drobnodelno hrano, veliko zamrznjeno hrano, kot so pripravljeni obroki, cel piščanec in cele ribe. Spiralni zamrzovalnik z dvojnim bobnom postavlja dovod in izstop pri nizki ravni, zaradi česar je priročen za delovanje in se bolje ujema s proizvodnimi linijami strank.


  • Spiralni zamrzovalnik je opremljen z visoko učinkovitim sanitarnim uparjalnikom, ki uporablja najnovejšo metodo oskrbe s tekočino, zaradi česar je učinkovitost izmenjave toplote več kot 20 % večja kot pri tradicionalnih zamrzovalnikih.
  • Spiralni zamrzovalnik uporablja simetrično in gladko zasnovo krožnih zračnih kanalov, ki povečajo učinek izmenjave toplote.
  • Opremljamo z mrežastim pasom iz nerjavečega jekla za živila in plastičnim modularnim pasom s spiralnim zamrzovalnikom v skladu z različnimi zahtevami različnih izdelkov.
  • Spiralni zamrzovalnik je opremljen z inteligentnim centralnim nadzornim sistemom, avtomatskim zaznavanjem in alarmno svetlobno napravo, ki uporabnikom omogoča priročno upravljanje in vzdrževanje.
Sistem za odmrzovanje zraka
Samodejni podajalnik dokumentov večkrat piha impulze zraka pod pritiskom visoke hitrosti čez rebra uparjalnika, medtem ko izdelki še naprej tečejo v zamrzovalniku. Notranja temperatura zamrzovalnika je stabilnejša zaradi manj zmrzali na plavuti. Zahvaljujoč daljšemu času delovanja se poveča proizvodnja.
CIP(Čiščenje na mestu)
Sistem popolnoma očisti in razkuži notranjost zamrzovalnika, da zadosti sanitarnim zahtevam proizvodnje varne hrane. Zasnova našega sistema je programirana s prilagojenimi CIP recepti, ki ustrezajo različnim izdelkom in potrebam.
ZAHTEVE
struktura
struktura
Dvojni boben
Kletka dia.
1620 do 5800mm
Stopnje
2 do 40 stopenj
Ohišje
Izolirano ohišje s poliuretanskimi stenami debeline 125 mm / 150 mm, notranja osvetlitev, opcijsko varjeno ohišje iz nerjavečega jekla.
Mezzanine
neobvezno
Belt
Belt
Modularni plastični trak iz SS mesh beltor za hrano
Širina
520 do 1372 mm
Dolžina vnosa
500 do 4000 mm
Dolžina izvleka
500 do 4000 mm
električni podatki
Napajanje
Napetost lokalne države
Ohišje nadzorne plošče
Nadzorna plošča iz nerjavečega jekla
Nadzor
PLC krmiljenje, zaslon na dotik, varnostni senzorji
Podatki o hlajenju
Hladilno sredstvo
Freon, amoniak, CO2
Coil
Cevi iz nerjavečega jekla, aluminijaste plavuti, spremenljivi nagibi plavuti, ventilatorji z dolgim ​​metom
Temperatura izhlapevanja
-40℃ do -45℃
Čas bivanja
4 do 200 mm nastavljiv
Vodni proizvodi
Perutninski izdelki
Slaščičarski izdelki
Pekarski izdelki
Pripravljeni obroki
Priročni / konzervirani izdelki
Sladoledni izdelki
Sadje in zelenjava

Priti v stik