Enojni spiralni zamrzovalnik

Enojni spiralni zamrzovalnik

Nizkonapetostni spiralni zamrzovalnik z enim bobnom proizvajalca Square Technology je primeren za posamezno hitro zamrzovanje granuliranih in drobnih živil. 

Vendar pa obsežne zamrzovalne naprave veljajo tudi za posamično hitro zamrzovanje zamrznjene hrane velikih velikosti, kot so pripravljeni obroki, celi piščanci, cele ribe itd. Višina vstopnega in izstopnega položaja je nastavljiva v nizkonapetostnem spiralnem zamrzovalniku, da se ujema s proizvodnimi linijami kupcev pred in po, dobavi pa se lahko tudi z ustreznimi transporterji.


  • Spiralni zamrzovalnik je opremljen z visoko učinkovitim sanitarnim uparjalnikom, ki uporablja najnovejšo metodo oskrbe s tekočino, zaradi česar je učinkovitost izmenjave toplote več kot 20 % večja kot pri tradicionalnih zamrzovalnikih.
  • Spiralni zamrzovalnik uporablja simetrično in gladko zasnovo krožnih zračnih kanalov, ki povečajo učinek izmenjave toplote.
  • Opremljamo z mrežastim pasom iz nerjavečega jekla za živila in plastičnim modularnim pasom s spiralnim zamrzovalnikom v skladu z različnimi zahtevami različnih izdelkov.
  • Spiralni zamrzovalnik je opremljen z inteligentnim centralnim nadzornim sistemom, avtomatskim zaznavanjem in alarmno svetlobno napravo, ki uporabnikom omogoča priročno upravljanje in vzdrževanje.
Učinkovit uparjalnik
Zasnova je bila simulirana z evropsko profesionalno programsko opremo za izmenjevalnik toplote. Vse cevi se razširijo hidravlično in ne mehansko. Enakomernejša ekspanzija in tesnejše prileganje med cevjo in rebri. Izboljšana zmogljivost izmenjave toplote. Spremenljiv naklon plavuti, ki se uporablja za zakasnitev nastajanja zmrzali na površini plavuti. Daljši interval zamrzovanja. Enostaven dostop in čiščenje Material cevi: nerjaveče jeklo, aluminij Material rebra: aluminij
Analiza končnih elementov
Pri načrtovanju spiralnega zamrzovalnika se izvede strukturna analiza, da se zagotovi njegova strukturna celovitost med delovanjem.
ZAHTEVE
struktura
struktura
Enojni boben
Kletka dia.
1620 do 5800mm
Stopnje
2 do 40 stopenj
Ohišje
Izolirano ohišje s poliuretanskimi stenami debeline 125 mm / 150 mm, notranja osvetlitev, opcijsko varjeno ohišje iz nerjavečega jekla.
Mezzanine
neobvezno
Belt
Belt
Modularni plastični trak iz SS mesh beltor za hrano
Širina
520 do 1372 mm
Dolžina vnosa
500 do 4000 mm
Dolžina izvleka
500 do 4000 mm
električni podatki
Napajanje
Napetost lokalne države
Ohišje nadzorne plošče
Nadzorna plošča iz nerjavečega jekla
Nadzor
PLC krmiljenje, zaslon na dotik, varnostni senzorji
Podatki o hlajenju
Hladilno sredstvo
Freon, amoniak, CO2
Coil
Cevi iz nerjavečega jekla, aluminijaste plavuti, spremenljivi nagibi plavuti, ventilatorji z dolgim ​​metom
Temperatura izhlapevanja
-40℃ do -45℃
Čas bivanja
4 do 200 mm nastavljiv
Vodni proizvodi
Perutninski izdelki
Slaščičarski izdelki
Pekarski izdelki
Pripravljeni obroki
Priročni / konzervirani izdelki
Sladoledni izdelki
Sadje in zelenjava

Priti v stik