Močan spiralni zamrzovalnik preizkušen in pripravljen za dostavo v Čile
Januar 01, 1970251

Uspešno smo dokončali največji spiralni zamrzovalnik, ki smo ga kdaj zgradili od ustanovitve podjetja leta 1986. Ta zamrzovalnik je visok 9 metrov z dvema bobnoma širine 6 metrov. Pas je širok 1.3 metra. Za obremenitev smo uporabili vrečke z vodopas za testiranje v obratu. Zamrzovalnik je bil lažno sestavljen in testno zagnan v naši delavnici, preden je bil razstavljen in dostavljen na lokacijo za stranke v Južni Ameriki.- Sorodni primer -
Proizvodna linija za predpripravo za rogljičke
Proizvodna linija za predpripravo za rogljičke
WEDOME je znana kitajska veriga pekarn, ustanovljena leta 1996 in s sedežem v Pekingu. Od svoje ustanovitve je WEDOME na Kitajskem vzpostavil več kot 300 verižnih trgovin z direktno prodajo, s sodobnimi osrednjimi tovarnami v Pekingu, Šanghaju in Baotouju, ki združujejo "proizvodnjo", "distribucijo" in "prodajo". WEDOME zagotavlja varnost hrane s profesionalnim sistemom vodenja kakovosti.
Mehika PATSA-spiralni zamrzovalnik s plastičnim modularnim pasom za piščančje dele
Mehika PATSA-spiralni zamrzovalnik s plastičnim modularnim pasom za piščančje dele
Productos Agropecuarios de Tehuacán, S. DE RL DE CV (PATSA) je mehiško podjetje, specializirano za predelavo piščancev. PATSA je prvo in edino podjetje v Mehiki, ki hrani svoje piščance samo s 100% rastlinskimi sestavinami. Njihovi piščanci so deležni popolnoma naravne prehrane, ki temelji na sestavinah kot so: koruza, sirek in soja.