Dokončan nov vnaprej sestavljen hladilni sistem za penthouse
Januar 01, 1970472

Square Technology je 1,2020. junija 100 izdal svoj novi hladilni sistem. Ta popolni hladilni sistem je pred dostavo XNUMX% vnaprej sestavljen v popolnoma zaprtem okvirju. Skoraj je odpravil priključitev poljske cevi, razen povezave med hladilnim sistemom in izparilnim kondenzatorjem, ki bo nameščen na vrhu okvirja. To najsodobnejše oblikovanje ima naslednje poudarke:

Prihranek prostora. Kompaktna oblika, vsa oprema in cevi so zaprti v okvir z domiselno zasnovo

Prihranki naložb. Dodatna hladilna soba ni potrebna za gradnjo. Prihranite stroške gradnje. Ohišje je odporno na vremenske vplive. Dodatna konstrukcija ali streha ni potrebna.

Prihranjeni stroški in čas namestitve na terenu. Vse komponente so vnaprej sestavljene in cevi so predhodno povezane. Naročnik mora le povezati tri cevi med kondenzatorjem in hladilnim sistemom na terenu.

Varčevanje z energijo. Prihranite lahko do 20% električne energije, saj se pretvornik uporablja za postopno zmanjšanje moči motorja v realnem času kot odziv na dejansko obremenitev hladilnika.

Nadzor podnebja. Ventilatorji so opremljeni za prisilno prezračevanje in ohranjajo notranjo temperaturo v območju delovanja. Luči so nameščene v notranjosti ohišja.

Na vseh straneh ohišja so vrata, ki omogočajo popoln dostop do servisiranja hladilnega sistema.

Prilagojeno različnim potrebam. Sistem je lahko prilagojen tako, da ustreza različnim potrebam strank, vključno z različnimi modeli kompresorjev, obremenitvijo hladilnika, hladilnim sredstvom itd.