Zamrzovalnik udarnega tunela

Zamrzovalnik udarnega tunela

Zamrzovalnik z udarcem uporablja visokohitrostne zračne curke, ki usmerjajo svojo silo na zgornji in spodnji del živilskega izdelka, da odstranijo zračno ali toplotno pregrado, ki obdaja površino izdelka. 

Ko je ta pregrada ali plast toplote odstranjena, omogoča hitrejše zamrzovanje izdelka. Ta postopek pomaga znatno skrajšati čase obdelave, kar daje čase zamrzovanja, podobne tistim, ki jih zagotavlja kriogenska oprema. Poleg tega so stroški delovanja podobni tistim pri tradicionalni mehanski opremi.


  • Posledica hitrejšega zamrzovanja so manjši ledeni kristali, kar pomeni manjšo celično poškodbo živil. Izdelki so bolj sočni, imajo boljšo teksturo in manj kapljajo pri odmrzovanju.
  • Hitro utrdi površino hrane in zadrži notranjo vlago, kar zmanjša izgubo zaradi dehidracije.
  • Kratek čas zamrzovanja ne le ohranja svežino in hranljivost živil, temveč zagotavlja tudi dobro učinkovitost zamrzovanja.
  • Varčevanje z energijo in majhen odtis.
Fani
Visoko učinkovit centrifugalni ventilator, ki izpolnjuje potrebe po velikem volumnu zraka in visoki hitrosti zraka. Struktura ventilatorjev je enostavna za čiščenje in vzdrževanje. Popolnoma zaprt motor deluje brezhibno in dolgo zdrži.
Učinkovit uparjalnik
Zasnova je bila simulirana z evropsko profesionalno programsko opremo za izmenjevalnik toplote. Vse cevi se razširijo hidravlično in ne mehansko. Enakomernejša ekspanzija in tesnejše prileganje med cevjo in rebri. Izboljšana zmogljivost izmenjave toplote. Spremenljiv naklon plavuti, ki se uporablja za zakasnitev nastajanja zmrzali na površini plavuti. Daljši interval zamrzovanja. Enostaven dostop in čiščenje Material rebra: aluminij, aluminijevo-magnezijeva zlitina
Higiensko oblikovanje
Higienska zasnova, vsi strukturni deli iz nerjavečega jekla, popolnoma varjeni, popolnoma skladni s higiensko prakso predelave hrane.
Sistem za odmrzovanje zraka
Med delovanjem zamrzovalnika pravočasno odstranite led s površine reber uparjalnika. Zagotovite dolgo in neprekinjeno delovanje zamrzovalnika, zmanjšajte nastanek ledu v uparjalniku in izboljšajte produktivnost.
ZAHTEVE
struktura
struktura
Enojni pas/ dvojni pas
Območje širine pasu
1200mm-1500mm
Razpon dolžine ohišja
Trden tip pasu: 11.7 m-22.36 m, lahko ga prilagodite
Ohišje
Izolirano ohišje s 100 mm debelimi poliuretanskimi stenami, notranjo osvetlitvijo in oblogo iz nerjavečega jekla. Popolnoma varjeno ohišje po izbiri.
Belt
Vrsta jermena
Trden pas iz SS za živila
Dolžina vnosa
2200 do 5000 mm, lahko prilagodite
Dolžina izvleka
1200mm, lahko prilagodite
električni podatki
Napajanje
Napetost lokalne države
Ohišje nadzorne plošče
Nadzorna plošča iz nerjavečega jekla
Nadzor
PLC krmiljenje, zaslon na dotik, varnostni senzorji
Podatki o hlajenju
Hladilno sredstvo
Freon, amoniak, CO2
Coil
Cevi iz nerjavečega jekla/aluminija, ventilatorji iz aluminija
Temperatura izhlapevanja
-45 ℃
Čas bivanja
Trden tip pasu: 3-60 min nastavljiv
Seafood
Kitajsko pecivo
Sadje in zelenjava
Pripravljen obrok

Priti v stik