Zamrzovalnik s tekočim ležiščem

Zamrzovalnik s tekočim ležiščem

Fluidizirani tunelski zamrzovalniki se uporabljajo za zamrzovanje majhnih kosov hrane, od narezane zelenjave, sadja in jagodičja do mesa, perutnine, morskih sadežev, kot so majhne ribe ali kozice, in majhnih mlečnih izdelkov ali kuhanih izdelkov.

Zamrzovalnik je opremljen z visoko učinkovitim in sanitarnim uparjalnikom, ki uporablja najnovejšo metodo oskrbe s tekočino, z 20% višjo izmenjavo toplote od tradicionalnih metod. Imamo dve vrsti: pol fluidizirano in polno fluidizirano, ki ustreza različnim aplikacijam zamrzovanja izdelkov.


  • Zamrzovalnik z zvrtinčeno plastjo uporablja mrežasti trak iz nerjavečega jekla za živila, ki je enostaven za čiščenje in je odporen proti koroziji.
  • Opremljen je s centrifugalnim ventilatorjem iz nerjavečega jekla za odlično hlajenje.
  • Opremljen je z udarno napravo za transportni trak, ki zagotavlja enotno učinkovitost zamrzovanja zamrznjenih izdelkov.
  • Fluidiziran tunelski zamrzovalnik za proizvodnjo plošč uporablja uvoženo proizvodno linijo izoliranih plošč za hladno skladiščenje, ki je energetsko učinkovita in kakovostna.
  • Oprema za zamrzovanje je opremljena z inteligentnim centralnim krmilnim sistemom, napravo za samodejno zaznavanje in opozorilnimi lučmi, ki jih uporabniki enostavno upravljajo in vzdržujejo.
Učinkovit centrifugalni ventilator
Izbiramo med različnimi visoko učinkovitimi ventilatorji, ki ustrezajo različnim scenarijem.
Vibracijska naprava
Različne pomožne naprave za različne izdelke za izboljšanje kakovosti zamrzovanja, ohranjanje ločenosti izdelka in povečanje zmogljivosti zamrzovanja.
CIP sistem samodejnega čiščenja
Različni načini čiščenja so neobvezni. Očistite in razkužite notranjost stroja za hitro zamrzovanje v vseh pogledih, da izpolnite sanitarne zahteve proizvodnje varne hrane.
Popolnoma varjena tla
Zasnova odprte strukture omogoča enostavno čiščenje. Popolnoma varjeno ohišje je na voljo kot opcija.
Sadje in zelenjava
Pekarski izdelki
meso
Pripravljen obrok

Priti v stik