Primeri dobre prakse
Mehika PATSA-spiralni zamrzovalnik s plastičnim modularnim pasom za dele piščanca

Stranka

Proizvajajo Agropecuarios de Tehuacán, S. DE RL DE CV (PATSA)is mehiško podjetje, specializirano za predelavo piščancev. PATSA je prvo in edino podjetje v Mehiki, ki piščance hrani s samo 100% zelenjavnimi sestavinami. Njihove piščance prejemajo povsem naravno prehrano, ki temelji na sestavinah, kot so: koruza, sirek in soja.


Zahteva

Stranka je zahtevala nov spiralni zamrzovalnik za povečanje zmogljivosti zamrzovanja v svojem predelovalnem obratu v LjubljaniTehuacán, Puebla, Mehika.

Medtem so namesto običajnega kovinskega pasu zahtevali plastični modularni pas, saj so zaradi sedanjega zamrzovalnika zaradi zloma piščančjih prsi zaradi drsnika kovinskega roba uskladili z veljavnim zamrzovalnikom.

 

Rešitev:

Square je skupaj s PATSA oblikoval najboljši spiralni zamrzovalnik s plastičnim modularnim tekočim trakom.

Naša inženirska in aplikativna ekipa je po meri izdelala, namestila in naročila spiralni zamrzovalnik z nizko napetostjo z enim bobnom z zmogljivostjo zamrzovanja 500 kg / h celotnega piščanca in delov piščanca.

Spiralni zamrzovalnik ima 32-palčni (813 mm) širok plastični modularni tekoči trak.

 

Dizajn:

Ta projekt vključuje Square-ov sistem za oddaljeni nadzor in diagnostiko (RMDS), ki PATSA in Square omogoča spremljanje stanja zamrzovalnika z mobilnimi aplikacijami, ki so na voljo z internetno povezavo ali brezžičnim 4G / LTE.

Spiralni zamrzovalnik s plastičnim modularnim pasom ima prednosti enostavnega čiščenja in zagotavlja izdelke brez oznak.

Kompresor in hladilna naprava MYCOM s certifikatom ASME deluje tudi skupaj s spiralnim zamrzovalnikom za najboljše ujemanje.